
تابلو برق
شرکت بلوط سبز اکسین تمامی مراحل طراحی، ساخت و بهره برداری از تابلو برق های گوناگون بصوزت کامل در شرکت انجام می پذیرد. در ادامه به معرفی آن میپردازیم.
طراحی
مراحل طراحی پوسته تابلو توسط نرم افزار سالیدورک صورت گرفته تا بدین وسیله کارفرما طرح اولیه تابلو را به صورت پیش فرض مشاهده و تایید نماید.
برش کاری
پس از نهایی شدن طرح تابلو، تابلو به قسمت برش کاری تحویل داده می شود تا برش آن با دستگاه cnc صورت پذیرد.
خم کاری
مراحل خم کاری ورقه های بریده شده، دستگاه خم هیدرولیک صورت می پذیرد.
رنگ و لکه گیری
در مرحله آخر درب و پوسته تابلو با استفاده از رنگ پودری رنگ شده و داخل کوره می رود.

مونتاژ مدار فرمان و قدرت
در ابتدا نقشه تابلو با استفاده از نرم افزار Eplan طراحی می شود. مدار فرمان و قدرت مطابق نقشه و شماره گذاری تمامی المان های الکتریکی درون تابلو منطبق با شماره های نقشه مونتاژ میگردد. این نقشه در پایان کار به کارفرما تحویل میگردد.
در ادامه نیز تابلو طبق نقشه تایید شده ،بسته شده و تست های اولیه ی آن انجام می گردد.
تابلو خازنی : پروژه تابلو های توزیع شرکت فرش عظیم زاده که جهت کاهش هزینه توان راکتیو طراحی و ساخته شد .
محاسبات میزان خازن گذاری با توجه به اطلاعاتی که از کارفرما گرفته می شود ،محاسبه می گردد.این اطلاعات شامل قبوض برق و پرسش نامه ای است که می بایست توسط کارفرما پر گردد.
تابلو موتوری : تبدیل تابلو قدیمی خط تولید دنیای گرانول به تابلو اتوماتیک با استفاده از PLC , تعویض قطعات معیوب و تهیه نقشه تابلو جدید.
نکته قابل ذکر اینکه نوع کنترل این تابلو می تواند بصورت محلی یعنی باکس های استارت و استپ در دسترس اپراتور و یا بصورت کنترل از راه دور و با استفاده از پیامک و اینترنتی وضعیت موتور از لحاظ خاموش و روشن بودن پایش و کنترل گردد.
تابلو پی ال سی: پروژه تغییر خط انتقال کاشی به طول نود متر از حالت دستی به حالت اتوماتیک با استفاده از plc.این خط تولید دارای ۱۸ موتور ۱.۱ کیووات بود.در حالت دستی موتورها با استفاده از باکس استارت و استپ فعال میگردیدند. اما با طراحی جدید شش عدد پی ال سی زیمنس با یکدیگر شبکه شده و فرمان ها علاوه بر داشتن حالت دستی، بصورت اتومتیک و یکی پس از دیگری فعال می شدند.
تابلو روشنایی :پروژه ساخت تابلو روشنایی مربوط به نمایشگاه فرش اقبالی در شهرک سلیمان صباحی.
در ساختمان های چند طبقه و کارخانجات . مراکز تولید جهت سهولت در دسترسی و رفع عیب تمامی تجهیزات مدار کنترل روشنایی را در تابلویی به همین اسم قرار می دهند.
این تابلو نیز قابلیت هوشمند سازی دارد. به این ترتیب که خاموش و روشن شدن تابلو می تواند با روش های زیر صورت پذیرد:
* با استفاده از ریموت کنترل رادیویی
* با ارسال پیامک
* بصورت اینترنتی